Termeni si conditii


Utilizarea acestui web-site este conditionata de respectarea conditiilor generale detaliate mai jos precum si de respectarea ansamblului de legi aplicabile in Romania. Atunci cand accesati web-site-ul dumeavoastra acceptati implicit si neconditionat aceste conditiile generale, care prevaleaza asupra oricarei alte intelegeri pe care o aveti sau ati putea avea cu Rubin 2000 Import-Export SRL.

Rubin 2000 Import-Export autorul site-ului de fata. www.trodatstamp.ro nu poate reprodus, modificat, publicat, afisat, transferat sub nici o forma si folosind orice tip de mijloace. Fotografiile si textele precum si toate lucrarile integrate in acest site sunt proprietatea Rubin 2000 Import-Export sau a unor terti care au autorizat Rubin 2000 Import-Export sa le utilizeze. Aceste fotografii si texte precum si materialele derivate se pot reproduce doar cu acordul prealabil in scris al Rubin 2000 Import-Export.

Toate marcile inregistrate din web-site sunt folosite de Rubin 2000 Import-Export, fie cu autorizatia titularului, fie ca simpla indicare a unor produse sau servicii propuse de Rubin 2000 Import-Export.

Reproducerea, imitarea, utilizarea sau aplicarea acestor marci fara a fi obtinut in prealabil autorizatie de la Rubin 2000 Import-Export sau de la titularii respectivi constituie infractiunea de contrafacere care se pedepseste conform legilor in vigoare.

Aceste pagini constituie o prezentare generala a gamei de produse si servicii Rubin 2000 Import-Export distribuite in Romania.

Rubin 2000 Import-Export isi rezerva dreptul de a modifica informatiile ce figureaza in prezentul web-site, mai ales pe cele referitoare la caracteristicile tehnice, in orice moment, fara preaviz, fara ca modificarile sa presupuna responsabilitatea Rubin 2000 Import-Export.

Plasarea unui hyperlink spre site-ul Rubin 2000 Import-Export necesita o autorizatie prealabila in scris de la Rubin 2000 Import-Export. Daca doriti sa plasati un hyperlink spre site-ul nostru, trebuie prin urmare sa contactati responsabilul site-ului Rubin 2000 Import-Export nu poate fi, in nici un caz, facuta responsabila pentru punerea la dispozitie a unor site-uri care fac obiectul unui hyperlink plecand de la site-ul www.trodatstamp.ro si nu este responsabil, in nici un fel, privind continutul, produsele, serviciile, etc. disponibile pe aceste site-uri sau plecand de la aceste site-uri.

Utilizatorul foloseste site-ul pe riscul propriu. in nici un caz, Rubin 2000 Import-Export, nu vor putea fi facuti responsabili pentru daune directe sau indirecte si in special pentru prejudiciul material, pierderea de date sau de program, prejudiciul financiar, rezultand din accesul sau utilizarea acestui web-site sau a tuturor web-site-urilor care sunt legate de el. Continutul site-ului este prezentat fara nici o garantie, de nici o natura.

Informatiile asupra serviciilor, caracteristicilor si preturilor sunt oferite numai cu titlu informativ si deci nu sunt si nu trebuie sa fie considerate ca o oferta contractuala a produselor si serviciilor oferite de Rubin 2000 Import-Export. Erori sau omisiuni pot interveni.

Prezentele Conditii Generale se supun dreptului intern roman. Limba Conditiilor Generale este limba romana. in caz de litigiu, numai instantele romanesti vor fi considerate competente.

Rubin 2000 Import-Export isi rezerva dreptul de a modifica si actualiza in orice moment accesul la site precum si Conditiile Generale. Aceste modificari si actualizari se impun utilizatorului care trebuie prin urmare sa se raporteze in mod regulat la aceasta rubrica pentru a verifica Conditiile Generale in vigoare.